↑ Back to top

Win Maybelline products! (tutorial on facebook)

2013-05-15 at 14:56:00


 
 
Nu mina kära läsare får ni återigen möjligheten att vinna ett makeupkit från Maybelline innehållande en av paletterna du kan se på bilderna ovan, en mascara, ett läppstift och en eyeliner.
 
För att delta tävlingen behöver du. 
1. Skriva en kommentar om att du deltar i tävlingen med namn och mailadress inkluderat. Gärna också med en motiveringer till varför just du ska vinna. 
 
2. Rösta på min film på Maybellines facebooksida HÄR och hjälp mig i möjligheten att ta mig till New York fashionweek.
 
Lycka till!
 
 

Now, my dear readers you will once again be able to win a makeupkit from Maybelline including one of the eye shadows you can see in the pictures above, a mascara, a lipstick and an eyeliner.
 
To enter the competition you need to:

1. Write a comment where you confirmed that you're in the contest with your name and emailaddress included. Preferably also write about why you should win.

2. Vote for my movie on Maybelline's Facebook page HERE and give me the opportunity to win a trip to New York fashion week.

Good Luck!

POSTED IN: COMPETITIONS


Comments

I'm in the contest!!!

natalia vilas iglesias
nataliavilasiglesias@hotmail.es

I'm in:)

Cecilia 2013-05-15 at 17:39:12

Jag är med och tävlar.
Motivering:
Wellwell, jag lägger inte ner mycket tid på smink osv - jag försöker hålla mig till max 10min i badrummet på morgonen.
Men jag skulle bli väldigt glad om jag vann och jag hoppas verkligen jag gör det. Skulle vara så KUL och jag lovar att mitt hjärta skulle göra frivolter.
Där ovanför har du min mejl och du -jag skulle verkligen bli glad om jag vann. Vet inte vad jag mer har att motivera? My happiness, haha!!

Jag har röstat på din film och jag hoppas verkligen att du får komma till NY fashionweek!!

Röstat! Snygg tutorial! :)
Jag skulle så gärna vilja bli duktig på sånt här! Jag kollar på makeup-tutorials hela tiden och vill så gärna prova själv, men jag kommer mej aldrig för att köpa smink och sätta igång på riktigt... Om jag vann skulle det här verkligen bli en bra start!

emma.lindmark@tele2.se

Rosalba Fucci 2013-05-15 at 19:20:56

I love Maybelline's make up!

Klart att man är med!

Vill verkligen vinna detta kitet, för det ger mig en möjlighet att piffa upp vardagssminkningen lite. Älskar ögonskuggor osv, men har inte råd att använda dem dagligen... Men med detta kitet så hade det varit så lätt att se lite finare ut till vardags, speciellt med din tutorial!

Har självklart röstat på filmen också, kram!

Jag är med och tävlar! Vill så gärna vinna dessa produkter då jag vill kunna piffa till mig lite extra i sommar! Kramis ♡♡♡

Röstat på dig och din fina film, och självklart är jag med!

Skulle älska att få vinna detta. Att vara en student och gilla smink går inte alltid ihop sådär bra med tanke på ekonomin, och därför vore det inte alls så dåligt att få så bra produkter som dessa hem gratis! Har även hört en massa gott om den nya marscaran, och är sugen på att prova, om jag skulle vara lycklig nog att få vinna.
Ha en fin dag, kram.

eliza 2013-05-16 at 13:09:40

I'm in! :) hope you'll win!!
Eliza van den Born
elizavandenborn@googlemail.com

det skulle vara jätte kul pga att jag typ inte alls har nå mycket smink jag har typ tre ögonskuggor så man kan ju inte göra så mycket me det! men det skulle vara jätte kul om jag fick vinna de där fina sminket!
jag har oxå röstat och allt! :D

Nellie 2013-05-16 at 22:41:33

Det är klart att jag är med! Min nessesär ekar tomt på make up hela tiden och jag vill så gärna hitta bra smink utan att det kostar en förmögenhet. Jag har en eyeliner från Maybelline och den är helt underbar, älskar den! Jag tror att detta kit kommer att hjälpa mig en hel del och piffa upp min vardag. Jag kommer definitivt att lägga ner mer tid på att sminka mig om dagarna. E-mail: nellie.kronmar@gmail.com

Angelica Lainis 2013-05-17 at 13:54:59

Voted for you! I hope you win! xx

Angelica Lainis
angelicalainis@gmail.com

Jag är med och tävlar, har även röstat på dig:)

Det skulle sitta perfekt om jag vann sminket eftersom att jag brukar aldrig lägga pengar på smink.Jag sminkar mig aldrig och väldigt sällan använder jag mascara.Ifall jag vann sminket skulle jag börja sminka mig lite oftare än vad jag brukar göra.Jag skulle bli överlycklig om jag vann, sminket skulle vara en stor nytta till mig.
E-mail:nurcanablay@outlook.com

jag har röstat på dig och jag är med och tävlar:)
jag skulle vilja vinna för att ha fler valmöjligheter när jag ska sminka mig. det blir inte så mycket variation. jag är intresserad av både smink och kläder och skulle gärna äga lite mer smink än vad jag gör men jag vet helt enkelt inte vad ja ska satsa på. därför är detta kit bra för då får ja lite av allt :)

Maria Hedman 2013-05-25 at 22:02:20

vacker utan men vacker med,
detta kan man skriva ned -
lite smink gör ingen skada
utan sådant som gör tjejer glada :)

skulle bli så glaad om jag hade turen att vinna, färgerna är så snygga till våren också ååå :D

Kram Maria

Hannah Rippe 2013-05-26 at 15:20:34

I'm in. Hope u win!! :)

Hannah Rippe
hannah.rippe@gmx.de

Hanna Lundquist 2013-05-27 at 13:52:19

Jag är med och tävlar! Skulle vara roligt och behövligt att få lite påfyllning i sminkväskan nu till sommaren. Det är ju jättebra sminkprodukter man kan vinna, dessutom älskar jag Maybellines produkter! :)

Kram.

Marlene 2013-05-27 at 14:45:52

Jag är med!:)
röstat på din video:)

Hej!
Nu har jag röstat på din tutorial och hoppas jag blir vinnaren till kitet! Skulle passa perfekt till skolavslutningen och till härliga sommarkvällar, när man vill vara lite finare :)

Nu har jag röstat!

Leave a comment

Remember name?Petra Karlsson

Hej! Jag är en 16 årig tjej från Umeå som går första året på naturlinjen. Förutom mitt intresse för mode så spelar jag mycket fotboll och innebandy.

Hi there! I'm a 16 year old girl who loves fashion. Besides the blog I love playing soccer and floorball. You can also find me at lookbook.nu.
pkarlsson97@live.se

Search the blog

Recent posts

Archive