↑ Back to top

5 frågor

2011-11-02 at 12:18:17

Okej nu ska jag svara på lite frågot som jag har fått via bloggen, lookbook och mail.

.
1. Hur håller du dig smal, har du en diet o.s.v, och hur lång är du?Your animation
.
Svar: Jag har ingen diet, mitt tips till dig är att träna mycket för då kan du äta vad du vill.. nästan. Jag är 174 cm lång;)
.
.
2.Var får du din insperation ifrån?
.
Svar: Den här frågan får jag ofta. Jag brukar svara att det kommer från lookbook, genom att kolla på alla underbara människor där blir jag inspirerad. Men det händer ibland att jag sitter helt själv och bara kommer att tänka på något plagg helt plötsligt och sen vet jag vad jag ska ha på mig, svårt att beskriva men för mig är det som en uppenbarelse.. haha ja jag är töntig
.
.
3.Vad gillar du för musik?
Svar: Detta är alltid svårt att svara på för jag lyssnar på olika saker varje dag nästan.. Ibland något band som Coldplay o.s.v. Ibland något sjuk random som ingen anna  på jorden skulle tycka om :)
.
.
4. Hur gör du när du har två bilder bredvid varnadra och det ser ut som en bild?
.
svar: jag använder gimp. Det kan du ladda ner HÄR.  Det är lite svårt att förklara hur jag gör det, men det är inte svårt att "skapa" bilden. Tänk dig att du klistrar in en bild på en annan sedan suddar du på bilden som ligger överst:) Kolla på hur den här tjejen gör saker på gimp http://hofh.myshowroom.se/kategori/bloggen/gimp-skolan/ det var så jag lärde mig:)
.
.
5. Säg en blogg som du tycker är rolig, alltså som du skrattar åt. haha :)
.
Svar. En rolig blogg måste vara den här tjejens blogg http://www.psycho-facts.net/. Det är en tmblr-blogg och som ni kanske har sett har jag lagt ut en del animationer och det kommer delvis från henne, men hon "rebloggar" ju sakerna från andras bloggar så det är lite svårt att skriva var jag får de ifrån. Jag skrattar alltid när jag läser hennes blogg iaf:)

POSTED IN:


Comments

Emma 2011-12-05 at 16:26:57

Hej! Jag undrar vars du har köpt din röda tubhalsduk, jätte fin är den! :)

Leave a comment

Remember name?Petra Karlsson

Hej! Jag är en 16 årig tjej från Umeå som går första året på naturlinjen. Förutom mitt intresse för mode så spelar jag mycket fotboll och innebandy.

Hi there! I'm a 16 year old girl who loves fashion. Besides the blog I love playing soccer and floorball. You can also find me at lookbook.nu.
pkarlsson97@live.se

Search the blog

Recent posts

Archive