↑ Back to top

Bilden har sin historia

2011-08-21 at 22:09:59

Okej. Jag hade sett film med Juni hela dagen och känd att jag skulle ut och springa.  När jag väl cyklade till gimospåret tänkte jag "varför inte pröva springa en mil?" så jag gav mig ut i det spåret och jag säger bara "SPRINGA ALDRIG MIL SPÅRET VID GIMONÄS" det var stenar rötter myr och klippor. Men jag fortsatte springa och givetvis sprang jag vilse. Så ja där stog jag mitt i skogen och hade ingen aning om åt vilket håll jag skulle (jag är inte bra på att komma ihåg vilket håll jag kom från) och helt plötsligt hör jag jättekonstiga ljud och sen kommer dessa fina fåglar förbi och jag kommer på att jag har mobilen (lyssnade på musik) och tar en bild! Så då upptäcker jag att jag har google maps på mobilen (mammas mobil, min går inte att lyssna på) och jag hittar hem. Sutet gott allting gott. Godnatt imorgon är det ju skolstart, ska faktiskt bli kul enligt mig!

POSTED IN:


Comments

Hanna 2011-08-22 at 19:17:38

Haha jag och Lotta gjorde samma misstag... Vi skulle ut och gå milen, vilket resulterade i dyyyyyngsura skor och sura miner. Sen kom vi också vilse eftersom det inte ens är skyltat. Så jag säger som du, TA ALDRIG MILEN.

Leave a comment

Remember name?Petra Karlsson

Hej! Jag är en 16 årig tjej från Umeå som går första året på naturlinjen. Förutom mitt intresse för mode så spelar jag mycket fotboll och innebandy.

Hi there! I'm a 16 year old girl who loves fashion. Besides the blog I love playing soccer and floorball. You can also find me at lookbook.nu.
pkarlsson97@live.se

Search the blog

Recent posts

Archive